Magánszemélyeket is kiszolgálunk

Extra használt ruha magánszemélyek számára is

Extra használt ruhát a legtöbb forgalmazó boltok számára ad el. Egy bála nagyobb mennyiségű ruhát jelent, ami ideális választás egy használt ruha bolt számára, mert új áruval tudja feltölteni a ruhaállványait. A vásárlók visszatérnek, ha azt tapasztalják, hogy a megvásárolt termék kiváló és a feltételek is kedvezőek. A márkás használt ruha azonban magánszemélyek számára is elérhető, akár egyszerre nagy mennyiségben, ha olyan forgalmazót választanak, ami nem zárkózik el az egyéni vásárlóktól.

A hasznát ruha nagykereskedelemben tevékenykedő cégünk egyaránt szívesen fogadja second hand boltok megkeresését és magánszemélyek érdeklődését is. Forduljon bizalommal a mi cégünkhöz, ha bálás extra használt ruhát keres, méghozzá jó áron!

Az extra használt ruha nálunk bála formájában vásárolható meg, de egyes cégekkel ellentétben mi azt a lehetőséget is biztosítjuk a vásárlóknak, hogy olyan bálákat vegyenek, amiknek a tartalmát meg is tudták nézni. Ennek köszönhetően Ön mindig ellenőrzött zsákot, bálát tud átvenni akkor is, ha cégként vásárol és akkor is, ha magánszemélyként tér be hozzánk.

Az extra használt ruha nálunk azt jelenti, hogy minden egyes darab válogatott, minőségi, divatos és értékkel rendelkezik. Ezekkel a jelzőkkel a használt ruhát is le lehet írni, ha az megbízható forrásból származik és úgy kerül a vásárlóhoz, hogy előtte körültekintően átválogatták. Nálunk a kínálat nem megy a minőség rovására, minden újabb zsák ugyanolyan, megbízható minőségű ruhával van megtöltve, Önnek csak fel kell fedeznie, melyik az, amit szívesen megvásárolna.

Aki magánszemélyként vásárol extra használt ruhát, az sem fog csalódni. A nagyobb mennyiségben megvásárolt terméket saját használatra vagy értékesítésre is meg lehet vásárolni a lehetőségekhez mérve. Ha bálás ruhát vásárol, azzal sok időt és fáradtságot spórol meg, mert nem kell egyenként összeválogatnia a ruhacsomagot több helyről. Csak kiválasztja, megveszi és máris van több kilónyi, válogatott, extra használt ruhája!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, figyelje akcióinkat, hogy minél kedvezőbb áron tudjon tőlünk vásárolni! Szívesen segítünk további információkkal, ha felveszi a kapcsolatot velünk a honlapunkon megadott elérhetőségek egyikén!